Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tykkää meistä Facebookissa!Aukioloajat: ma-pe 9.30 - 18, la 9.30-15. Ajanvaraus: 09-698 6595 

Ripsien ja kulmien käsittelyt

Teemme seuraavia ripsien ja kulmien käsittelyitä hoitolassamme: ripsien pidennys, ripsipermanentti, ripsien huolto, ripsien ja kulmien kestovärjäys, kulmien muotoilu.  

 

Ripsien pidennys 

Ripsien pidennys kestää noin kaksi tuntia. Ripsien käsittelyn jälkeen ripset ovat pidemmät ja tuuheammat. Käytämme ripsien pidennyksissä JB Lashes –merkkisiä ripsiä, mitkä on valmistettu kiiltävistä ja kestävistä synteettisistä kuiduista.
 
JB Lashes -ripset ovat pehmeitä, runsaita ja taipuisia, ja säilyttävät luonnon materiaaleja paremmin kaarevuutensa. Synteettinen materiaali on myös hyvin kevyt ja vähemmän allergisoiva.

Kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan noin 2-8 viikkoa riippuen ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta. Ripsien kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Silmässä on jatkuvasti eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä. Ripsien pidennyksiä ei ole koskaan tarkoitus laittaa jokaiseen luonnolliseen ripseen, vaan kasvukauden keskivaiheessa oleviin ripsiin.

 

Ripsien huolto ja pidennysten poistaminen

Ripsien pidennyksiä tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein, jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina. Ripsien huolto kestää 30 min – 2 h riippuen siitä, kuinka usein huolto tehdään ja kuinka hyvin ripset ovat kestäneet. Huolellinen kotihoito on tärkeää, jotta ripset pysyvät hyväkuntoisina, kauniina ja puhtaina.  

Ripsien pidennyksien poistaminen kannattaa tehdä ammattilaisella. Ripsiä ei saisi poistaa itse, koska se voi vahingoittaa omia ripsiä. Ripsien pidennysten voi myös antaa irrota itsestään, mikä voi kestää useamman kuukauden. Ripsipermanentti

Ripsipermanentilla ripset käännetään ylöspäin niin, ettei ripsien mekaanista kääntämistä enää tarvita. Permanentin laittaminen kestää noin tunnin. Ripsipermanentti sopii sekä lyhyt- että pitkäripsisille. Ripsipermanentin jälkeen ripsiväri on helpompi levittää, eivätkä ripset tartu esimerkiksi silmälaseihin. Permanentti laitetaan kemiallisesti ja se kestää ripsissä sen ajan kuin normaalipituinen ripsi uusiutuu, eli noin 6-8 viikkoa. 


Kulmien kestovärjäys

Kulmien värjäys kestää noin 30 minuuttia. ja sisältää kulmien muotoilun.
Väri ja tummuus valitaan yhdessä asiakkaan kanssa.Kulmien muotoilu

Kulmat muotoillaan nyppimällä kulmakarvoja. Muotoilu voi tuoda ryhtiä kasvoihin sekä saada silmät paremmin esiin.


Ripsien kestovärjäys

Ripsien värjäys kestää noin 30 minuuttia. Alaripsien alle laitetaan rasvaa ja silmien ihoa suojaava hoitolappu. Tämän jälkeen ripsiin levitetään väriseos. Silmät tulisi pitää hyvin kiinni, ettei väriä joudu silmiin. Vaikutusajan jälkeen väri huuhdellaan joko kostutetuilla tupoilla tai juoksevan veden alla. Mikäli huuhteluvaiheessa väriä joutuu silmään, se saattaa hetken kirvellä. Tämä on silmälle vaaratonta. Lopputuloksena on tummemmat, luonnollisen näköiset ripset.

 

ripset ja kulmat