Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

kasvohoito 

Kasvohoidot

 

 

Tarjoamme mm. seuraavia hoitoja kasvoille:


Aromaattinen kasvohieronta

Aromaattisessa kasvohieronnassa yhdistyvät painelut ja sivelyt.Hoidossa käytetään kasviuutepohjaisia tuotteita ja aromaattisia tehoaineita rauhoittamaan, tasapainottamaan tai kosteuttamaan ihoa. Kasvohoito tehdään ihotyypin mukaan. Hoidon teho perustuu kukkaisöljyjen hoitavaan vaikutukseen. Tehoaineet imeytetään kasvo-, kaula- ja decoltéhieronnalla. Hoito kirkastaa ihoa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. 


Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus kestää n. 60 min. Iho pehmitetään joko höyryllä tai puhdistetaan ultraäänellä.
Tarvittaessa ihon epäpuhtaudet puhdistetaan myös mekaanisesti.


Kasvohoito

Kasvohoito kestää 60-90 minuuttia. Siihen kuuluu ihon pintapuhdistus ja kuorinta.
Kasvohoitoon voi lisäksi valita epäpuhtauksien poiston tai kasvohieronnan – täydelliseen kasvohoitoon ne sisältyvät molemmat. Kasvohoidon hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaan. Käytämme hoidoissamme Decléor ja Biodroga –tuotesarjoja.


T
äydellinen kasvohoito

Täydellinen kasvohoito kestää n. 90 min. Siihen kuuluu ihon puhdistus ja epäpuhtauksien
poisto sekä kasvohieronta.


Suklaahoito

Suklaahoito on uutuushoitomme! Suklaa sisältää ihoa kosteuttavia mineraaleja ja antioksidantteja ja naamiona ehkäisee ihon kuivumista. Suklaahoito aloitetaan ihon puhdistuksella. Puhdistuksen jälkeen kasvoille laitetaan suklaanaamio, minkä annetaan vaikuttaa 20-25 minuuttia. Naamio kovettuu iholle ja rentouttaa samalla kasvolihaksia. Naamio poistetaan iholta kokonaisena ja mahdolliset rippeet kasvosienillä. Lopuksi lisätään loppuvoide. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä, ja kasvot saavat kauniin, terveen värin ja raikkaamman ilmeen. Lue lisää suklaahoidosta täältä.


Timanttihionta

Timanttihionta on nopea ja kivuton ihoa puhdistava hoito. Timanttihionta kuuluu ns. laitehoitoihin.
Se voidaan tehdä omana erillisenä hoitona tai  yhdistää kasvohoitoon tai ihonpuhdistukseen. Erillisenä
hoitona timanttihionta kestää n. 30-45 min. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Sarjana otettuna timanttihionta on myös ihoa kirkastava.


Ultraäänihoito

Ultraäänen aikaansaama mekaaninen mikrohieronta ja lämpövaikutus edistää verenkiertoa, imunesteen poistumista ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Ultraäänihoitojamme ovat Sonoscrub- ja Sonolift –ultraäänihoito.

Sonoscrub –kuorintahoito irrottaa tehokkaasti kuolleen sarveissolukon ja tekee ihon pinnan  hyvin
pehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

 

Sonolift-ultraäänihoito soveltuu hyvin mm. couperosan, pigmenttihäiriöiden, acnen, atooppisen ihon,
rasvoittuvan ihon, vanhenevan ihon sekä velton ja elottoman ihon hoitamiseen. Sonolift ultraääni siloittaa ja kiinteyttää ihoa. Sonolift on erittäin hyvä hoito kosteuttamaan ja ravitsemaan kuivaa ihoa joko sarjana (1-2 hoitoa/vko) tai yksittäisenä hoitona.

 

Autamme mielellämme juuri Sinun ihotyypillesi sopivan hoitomuodon valitsemisessa.
Soita ja varaa aika tai kysy lisää hoidoistamme p. 09-698 5695.