Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tykkää meistä Facebookissa!Aukioloajat: ma-pe 9.30 - 18, la 9.30-15. Ajanvaraus: 09-698 6595 

Käsihoidot

 

Käsihoito

Käsihoidon kesto on noin 60 min. Hoito sisältää käsien ihon, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä rentouttavan hieronnan ja kynsien lakkauksen. 


Shellac -kestolakkaus

Schellac lakkaus takaa lohkeilemattoman ja kestävän lakkauksen. Schellac –lakka levittyy helposti ja on yhtä pysyvä kuin geeli. Shellac-hybridilakan patentoidun koostumuksen ansiosta lakka on joustavaa ja levittyy kuin kynsilakka.

Schellac -lakka on hellävarainen kynnen pinnalle, eikä sitä tarvitse viilata eikä porata. Lakka kuivuu tavallista kynsilakkaa nopeammin UV-valon avulla. Tuloksena on useita viikkoja kestävää upeaa kiiltoa!

Shellac on hypoallergeeninen eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.  Lakan poisto on nopeaa ja kestää vain 10 minuuttia.


Rakennekynnet

Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle geelillä tai akryylillä. Rakennekynsien avulla saadaan kauniit, huolitellut ja kestävät kynnet. Rakennekynsillä saa lisää pituutta omiin kynsiin joko kynsijatkeella tai kiinnittämällä ne omien kynsien päälle. Rakennekynsiin saa haluamansa lakkauksen ja ne voidaan koristella kuvioin, koristein tai strassein. Rakennekynsiä huolletaan noin 3-4 viikon välein ja ne kestävät hyvin tehtyinä kovaakin käyttöä.

 

Ranskalainen manikyyri

Ranskalaisen manikyyrin tekeminen kestää 1-1,5 tuntia. Manikyyri aloitetaan kynsien leikkauksella ja viilauksella haluttuun pituuteen. Tämän jälkeen kynnen pinta tasoitetaan ja kiillotetaan pehmeällä viilalla. Tämä auttaa kynsilakkaa asettumaan tasaisemmin ja tekee manikyyrista huolitellumman näköisen. Muotoilun jälkeen kädet kylvetetään ja hierotaan. Sen jälkeen kuoritaan kädet, kynnet ja kynsinauhat, ja kynsille levitetään hoitava ja pehmittävä kynsinauhavesi. Seuraavaksi kynsinauhat painellaan manikyyritikulla taaksepäin, ja kynsille levitetään hoitava öljy tai voide. Kun voide tai öljy on imeytynyt, kädet huuhdellaan ja kuivataan.

Ranskalaisessa lakkauksessa kynsien kärjet maalataan valkoisiksi. Muu osa kynnestä jää luonnollisen näköiseksi. Lakkaukseen kuuluu aluslakka, joka estää oman kynnet värjäytymisen, värilakka sekä päällyslakka joka pidentää lakkauksen kestoa.

Ranskalainen lakkaus on siistin ja tyylikkään näköinen - ja sopii asuun kuin asuun.


Persikkaparafiini

Persikkaparafiini on kosteuttava ja virkistävä vahahoito käsille. Kädet käytetään parafiinikattilassa, mikä jättää kädet hyväntuntuisiksi ja –tuoksuisiksi. Persikkaparafiinin voi ottaa käsi- tai kasvohoidon yhteyteen.