Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tykkää meistä Facebookissa!Aukioloajat: ma-pe 9.30 - 18, la 9.30-15. Ajanvaraus: 09-698 6595 

Hieronnat

 

Kuumakivihieronta 

Kuumien kivien käyttö hieronnassa pohjautuu kiinalaisen lääketieteeseen ja kehon energiakanavien avaamiseen. Kuumakivihoito kestää noin 1,5 tuntia. Kuumakivihieronnassa maataan alusvaatteet päällä pyyhkeillä peitettynä. Hieronta tehdään sivellen lämmitetyillä laavakivillä jaloista päälakeen saakka. Jalkapohjiin ja varpaiden väleihin laitetaan myös kivet ja jalkaterät kääritään pyyhkeen sisään.   

Kuumakivihieronta on miellyttävä ja rentouttava hoito. Se sopii erityisesti poistamaan stressiä ja hemmotteluhoidoksi. Se ei sovi niille, joilla on  lääkitys, minkä vaikutus lisääntyy lämmöstä (kuten marevan) tai sydänsairaus.

 

Intialainen päähieronta 

Intialainen päähieronta perustuu ikivanhaan lääketieteelliseen järjestelmään, ayerverdaan.
Intialaisessa päähieronnassa käsitellään pään, korvien, yläselän, hartioiden, käsivarsien, niskan ja kasvojen alueita. Hoidon ajan istutaan selkänojallisessa tuolissa olkapäät paljaana. Niska-hartiaseutu, pää, korvat ja kasvojen alueet hierotaan öljyllä. Hieronnassa käytetään erilaisia otteita; rauhallisia ja napakoita. Hoito kestää noin 30 minuuttia.

Intialainen päähieronta edistää käsiteltävien alueiden verenkiertoa. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa myös lihasjännitys vähenee. Pään hierominen vahvistaa lisäksi hiuspohjan ja silmien alueen verenkiertoa. Asiakkaat ovat kertoneet intialaisen päähieronnan parantaneen mm. unen laatua ja jaksamista.

 

Lymfahieronta

Lymfahieronnan kesto on 30-60 minuuttia. Sen  tarkoitus on poistaa lymfa- eli imunesteen kierron häiriöitä ja turvotuksia kuljettamalla pakkaantuneita nesteitä kudoksista. Lymfahieronta aktivoi parasympaattista hermostoa ja tehostaa imunesteen virtausta.

Lymfahieronnassa maataan hierontapöydällä pyyhkeiden alla. Hieronta tehdään kevyesti sormilla tai koko kädellä pumpaten. Hieronta saa aikaan sekä pumppaus- että imuvaikutuksen imusuoneen. Hieronta on kivutonta, turvallista ja rentouttavaa.

Lymfahieronta sopii erityisesti liikkumisen vähyydestä johtuvan turvotuksen hoitoon, vammojen ja leikkausten jälkihoitoon, säärihaavoihin sekä paljon lentokoneella matkustaville. Lymfahierontaa käytetään myös ennaltaehkäisevänä hoitona.